Algen van de Faroe Islands – een nieuwe haarlijn van Natura Siberica

de Faroe Islands-lijn die is uitgebracht door Natura Siberica is ontwikkeld op basis van buitengewone ingrediënten, afkomstig van wilde regio’s in Syberië en de Faeröer. De producten zijn bijna 100% organisch, ze bevatten geen schadelijke of giftige stoffen, ze zijn vrij van parabenen en SLS, en bevatten geen GGO-plantenextracten (genetisch gemodificeerde planten). Lees verder om meer te leren over deze buitengewone haarlijn. 

Vooral de shampoo en conditioner zijn opmerkelijk. Ze bieden reinigende en verfrissende eigenschappen, die niet alleen goed zijn voor het haar, maar ook voor de hoofdhuid. Het voornaamste doel is om te voeden, de glans te versterken, en het borstelen van klittend haar na een bad te vergemakkelijken.

De samenstelling biedt de kracht van natuurlijke, van planten afkomstige ingrediënten:

  • Algen van de Faeröer – hun taak is het genezen van het haar, de structuur te versterken en waardevolle stoffen en mineralen te leveren.
  • IJzerkruid – versterkt en levert ontstekingsremmende werking. Niet iedereen is ervan op de hoogte dat ijzerkruid de haargroei significant verhoogt. Ook voedt het de hoofdhuid om het haar gezonder te laten groeien.
  • Siberisch varen – verlicht de geïrriteerde hoofdhuid, bevat een breed scala aan nutriënten.
  • Akelei – het heeft milde samentrekkende eigenschappen, verzacht de hoofdhuid en bevat een variëteit aan nutriënten.

Faroe Islands haarshampoo bevat ook  Agrostis Sibirica extract, dat de gehele lengte van het haar versterkt, direct vanaf de wortels, en dat bijdraagt aan het remmen van haarverlies. Dit maakt het haar een stuk sterker en bestand tegen uitdunnen. Het gevolg is dat het gehele kapsel volume krijgt. Verder reinigt de shampoo het haar perfect, terwijl het mild is voor de huid en geschikt is om dagelijks te gebruiken.

Deze haarproductenlijn is ideaal voor vrouwen die op dagelijkse basis teveel producten gebruiken.
Deze haarproductenlijn is ideaal voor vrouwen van wie de cosmetica de haarschubben verstoppen, en alle onzuiverheden en vervuilers aantrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *