Haarborstel met Ionisatie. Braun Satin Hair 7 IONTEC BR750

Hoe krijg je zijdezacht en glanzend haar? Nee, je hebt geen dure cosmetica of prijzige haarbehandelingen nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is Braun Satin Hair 7 IONTEC BR750 Hair Brush met ionisatiefunctie gebruiken.

Braun Satin Hair 7 IONTEC BR750 borstel is bijna identiek aan normale borstels. Er is één klein verschil. Braun’s gadget heeft een knop, die de ionisatiefunctie aanzet. Wat is dit? Ionisatie is simpelweg een fenomeen van het produceren van positieve of negatieve ionen. Deze kleine deeltjes dringen door tot in de interne structuren van het haar, waar het kroezig en statisch haar voorkomt. Het gevolg is dat de haarlokken een natuurlijke glans krijgen, en ongelofelijk glad en zacht worden. Tegelijkertijd is het borstelen en in model brengen veel gemakkelijker en plezieriger. De ionen die gemaakt worden door Braun Satin Hair 7 IONTEC BR750 verplaatsen de vocht van de buitenlucht naar het binnenste van de lokken, waardoor ze goed gehydrateerd worden.

Braun heeft er ook voor gezorgd dat het gebruik van de Satin Hair 7 IONTEC BR750 borstel een waar plezier is. Wat is het geheim? De gadget heeft een uitneembaar kussentje, waardoor het veel gemakkelijker schoon te maken is. Daarom zal de borstel vele jaren meegaan. Satin Hair 7 IONTEC BR750 borstel heeft een reisslot, wat de ionenuitlaten beschermt tegen schade. Twee batterijen, die de Braun Satin Hair 7 IONTEC BR750 borstel voorzien van stroom, zijn inbegrepen in de set. De kwast is naadloos, waardoor het de haarstructuur niet aantast en de lokken grondig helpt door te kammen.

Satin Hair 7 IONTEC BR750 borstel is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart. Het is ontworpen voor fijn en dik haar. Braun heeft de ongewone gadget met ionisatiefunctie ontworpen zodat je hem mee kan nemen op reis. Miniversies van de borstel zijn verkrijgbaar. Deze zullen zeker in de tas van iedere vrouw passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *