Hoe herstel je de prachtige glans van de huid? Schoonheidsbehandelingen, rituelen en effectieve producten

Grijs, moe, zonder glans en frisheid. Dit is het type huidskleur van vrouwen die dagelijkse verzorging hebben gemeden of die niet weten hoe een schoonheidsroutine eruit moet zien. Als je een van hen bent, ontdek dan hoe je de glans van je huid moet herstellen.

De basis van gezichtsverzorging

In de dagelijkse gezichtszorg, is het reinigen van de huid erg belangrijk. De behandeling zal dode huidcellen verwijderen, bloedcirculatie verbeteren, de huid versterken en het voorbereiden voor verdere verzorging. Dankzij de reiniging zal de huid frisser en stralender worden, waardoor het sneller zal herstellen. Wist je dat niet allen traditionele middelen dode huid verwijderen? De middelen met melkzuur, appelzuur, glycolzuur en vele andere hebben hetzelfde effect. Ook vitamine C helpt je om de huidskleur op te lichten. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen, vermindert rimpels en versterkt de bloedvaten.

Gezonde gewoonten

Ten eerste zou het verwijderen van je make-up iedere avond een gewoonte moeten worden. Een goede remover verwijdert niet alleen je make-up, maar ook het talg, de stof en andere onzuiverheden dit zich op je gezicht hebben verzameld gedurende de dag. Ten tweede moet je stressvolle situaties vermijden, en zorg dat je de juiste hoeveelheid slaap krijgt. Bij stress wordt cortisol uitgescheiden, wat een invloed heeft op de spanning van de spieren in je lichaam en gezicht. Ten derde kan de conditie van de huid worden verbeterd door tijd in de openlucht door te brengen en stretchoefeningen te doen, zoals yoga, pilates of systematische ontspanning. Verder voorkomt het drinken van water zonder koolzuur het verlies van vocht, wat extreem belangrijk is voor een goede functionering van het hele lichaam. Onthoud dat het opgeven van pepmiddelen en bezoeken aan de zonnestudio de conditie van de huid helpen te verbeteren.

Behandelingen voor stralende huid

De meest simpele procedure om het uiterlijk van de huid te verbeteren, is een micromassage met ultrasound. Tijdens de behandeling krijgt de huid de frisse, stralende en gelijkmatige kleur terug. Het resultaat is dat de huid ontspannen en omlijnd wordt. Micromassage kan worden gedaan met behulp van een speciaal apparaat dat ultrasound uitstraalt op verschillende frequenties. Dankzij het gebruik van zulke technologie, heeft de behandeling een invloed op de diepere lagen van de huid. Een sessie duurt ongeveer 20 minuten, en kan meerdere keren per dag worden uitgevoerd. De micromassage kan het hele jaar door worden toegepast, ongeacht het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *