Prachtige huid zonder onzuiverheden? Het is mogelijk met een reinigingsgel van Sisley

Vergrootte poriën, mee-eters, overmatig talg en andere onzuiverheden. Niemand van ons wil dat onze huid er zo uitziet. Als het je droom is om een prachtige en gezonde huid te hebben, kun je een fijne reinigingsgel gebruiken van Sisley.

Een stootje frisse lucht voor de huid  

Make-up, talg, zweet, stof, dode huidcellen. Zulke onzuiverheden verzamelen zich iedere dag op onze gezichten. Als we deze niet op tijd weghalen, of dit niet op de juiste manier doen, kunnen irritaties, mee-eters en acne verschijnen op de huid. Daarom is het zo belangrijk om de huid regelmatig te reinigen, je make-up te verwijderen en voeding te bieden. Voor dit type huidzorg, heb je cosmetica nodig die de verontreinigingen van je huid verwijderen, je make-up weghalen en voor juiste voeding zorgen.

Reinigingsgel van Sisley  

De Sisley Gel Gel Doux Nettoyant is ontworpen voor alle huidtypen. De hoofdtaak is om te reinigen en make-up, overmatig talg en andere onzuiverheden die zich gedurende de dag op je gezicht hebben verzameld, te verwijderen. Dankzij Sisley zal de huid gehydrateerd, glad en verfrist zijn. De gel is niet comedogeen, heeft geen vettige formule, en veroorzaakt geen irritatie. Het bevat geen zeep – dus mensen met een droge en gevoelige huid kunnen het ook gebruiken.

Sisley gel – compositie

Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in de Sisley reinigingsgel. Dit zijn:

  • intensief reinigingsextract van benzoïne,
  • verzachtende extracten van wierook en mirre,
  • een hydraterend marshmallowextract,
  • verzachtende en hydraterende panthenol panthenol,
  • verzachtende glycerine van plantaardige oorsprong.

Hoe gebruik je Sisley gel?

De Sisley gel moet worden aangebracht op een schoongemaakt gezicht, of als een cosmetica die je gebruikt om make-up en onzuiverheden te verwijderen. Het kan ’s ochtends en/of ’s avonds worden gebruikt. Een massage van een paar minuten met een cosmetica zal betere resultaten opleveren, de conditie van je huid versterken en de circulatie in je cellen verbeteren. Na de procedure moet de gel worden afgespoeld met lauwwarm water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *