Ultra Moisturizing behandeling met Ureum van Ziaja Med

De nieuwste productlijn op de markt gebracht door Ziaja Med, heeft onlangs zijn verschijning gemaakt in drogisterijen. Ultra Moisturizing behandeling bestaat uit op ureum gebaseerde stoffen die door het merk zijn ontwikkeld in samenwerking met de beste specialisten die te maken hebben met huisproblemen. Ziaja Med behandeling biedt een medische aanpak voor huidproblemen, maar dat is niet alles. Ook hydrateert en verzacht het alle huidlagen en herstelt het de beschadigde beschermende vetlaag van de huid.

Deze serie van verzachtende en hydraterende samenstellingen met ureumbasis is een set van verschillende producten met als doel om specifieke delen van het lichaam te conditioneren. In het kort, omvat Ultra Moisturizing Ziaja Med behandeling: body lotion, dag- en nachtgezichtscrème, handcrème en voetcrème.

Ziaja Med, Ultra Moisturizing behandeling, genezende en hydraterende gezichtscrème met verzachtend effect

Crèmige, geconcentreerde gezichtsformule voor actieve genezing van de beschermlaag van de huid. De 15% ureum die het bevat beschermt tegen waterverlies, wat zorgt voor een langdurige en intensieve hydratatie. De formule van Ziaja Med voorziet de huid van ontbrekende vetten, versterkt en verstevigt het. We kunnen stellen dat deze gezichtsemulsie met ureum een therapeutisch kompres is dat alle symptomen waar de huid mee te maken krijgt, behandelt.

Ziaja Med, Ultra Moisturizing behandeling, genezende, hydraterende en verzachtende lichaamsemulsie

De rijke formule van de lichaamsbalsem Ziaja Med is het antwoord op alle problemen van een droge huid. In het kort, het geeft het effect van  intensieve hydratatie, wat je gemakkelijk voelt. De lichaamsemulsie verzacht huidirritaties, vecht tegen jeuk, vermindert droogheid en voorkomt een schrale huid. Genezende, hydraterende en verzachtende lichaamsemulsie met ureum dient als een kompres voor de schrale huid.

Ziaja Med, Ultra Moisturizing behandeling, intensieve genezende handcrème

Een ander product van Ziaja Med is een crème voor de gevoelige huid van de handen; het biedt onmiddellijke verzachting van de beschadigde opperhuid. Geconcentreerd kompres met natuurlijk ureum herstelt de beschermlaag van de huid, zorgt voor intensieve hydratatie en verzachting van de huid. Ziaja Med handcrème is de beste bescherming en genezing voor droge, ruwe en schrale handen.

Ziaja Med, Ultra Moisturizing treatment, Genezende hydraterende voetcrème voor de eeltige huid

Ultra Moisturizing voetcrème is het antwoord voor het probleem van droge voeten, met gebarsten hielen. Het geneest de droge huid door barstjes weg te halen, het hydrateert zelfs de diepste delen van de huid en zorgt voor zichtbare verzachting van de voeten. Ziaja Med voetcrème verlicht pijn en irritatie aan de voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *