Verlicht je haar met een… stijltang. Pravana Blond Wand

Pravana is gespecialiseerd in haarverfproducten. Deze keer heeft het echter iets geheel anders ontwikkeld. Wat? Een stijltang die de lokken van het haar verlicht. De naam van deze gadget is Blonde Wand. Het is een revolutie voor de methoden van het stijlen en conditioneren van het haar.

Blond Wand is twee in één – een stijltang en een gadget om de kleur van onze lokken te verlichten. Het is uitgerust met keramische platen, temperatuurcontrole en een lang, draaibaar snoer. De producent heeft een verlichtend product toegevoegd dat geschikt is voor alle haartypes. Dankzij Blond Wand zal je je haar stijlen en verlichten tijdens één behandeling.

Hoe gebruik je de gadget? Breng een crème met kokosolie aan op je haar. De olie voedt, versterkt en beschermt het haar tegen mechanische en chemische schade, hoge temperaturen en schadelijke externe factoren. Je kunt het product over de gehele haarlengte aanbrengen, of alleen op de punten. Je kunt ook twee lagen crème aanbrengen op je lokken – de eerste op de lengtes, en de ander op de punten. Op deze manier krijg je een ombre effect. Dan verdeel je je haar in secties, en wikkel je elk van deze in aluminiumfolie. Nu kun je je haar stijlen met Blond Wand.

Wanneer zie je de resultaten? Je ziet ze al na de eerste paar seconden. Het haar is lichter, glad en geconditioneerd. Welke voordelen geeft Blonde Wand? Dankzij dit apparaat bespaar je tijd en geld. Traditionele verlichting in de haarsalon duurt ongeveer 40 minuten, terwijl stijlen ongeveer 30 minuten duurt. Verder raakt het haar niet beschadigd, de haarpunten raken niet gespleten, en de hoofdhuid raakt niet geïrriteerd. Gaat Blonde Wand de klassieke haarstijl- en kleurtechnieken vervangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *